FREDAG!!

Äntligen så är skolan över denna vecka, skööönt. Efter skolan så spöregnade det ju, jag och elsa gick då vid trottoaren och gatan var som en bassäng, helt plötsligt så kommer en jäkla bil i fullfart och blöter ner hela mig och Elsa. Gick runt och bar tidningar över huvudet för att det regnade så mycket och dom vart ju dyngsura på en sekund och fan vad jag dampade. Kastade iväg tidningarna och en gubbe i en lastbil åkte förbi just då och as garvade, vilket gjorde mig mer upprörd. Lite kul var det då, förutom att det var as kallt :(

Ikväll ska jag vara med måånga vänner, vi ska ha det myskuuuul. Vi ska kanske vara hemma hos Tessi och chilla några och bara vara där. Inge mer bloggning idag tror jag, men kolla in den endå. KRAM!


Min fina data.




Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-08-31 @ 14:27:25   



Godmorgon!

Morning!
Är as trött, vaknade för 20 min sen typ och är klar. Ska bara äta frukost efter detta inlägg sen bär det av till skolan. Förmodligen blir det minst 1 till inlägg idag så sluta inte kolla in bloggen bara för att det är helg :D


outfit yääh.




Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-08-31 @ 08:16:00   



Godnatt readers!

Nu är det dags att sova föfan. Eller åtminstone att lägga ner datorn, för är inte jätte jätte trött än.
Börjar 8.30 imorgon så hoppas på minst 7 timmars sömn inatt ;) Goodnight.


right now, myströjan på.



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Goodnight | 2012-08-30 @ 23:24:00   



The Tunnel

Kommer.inte.kunna.somna.ikväll.fan.också!
Har kollat skräckis med Pontus, åhhh vad jag hatar det här. Att vara rädd när man är trött och vill sova är typ det värsta som finns. Pontus gick typ precis och jag ska hålla på med datorn lite och bli lite mindre rädd innan jag släcker ner allt, hehe. Dock var filmen ändå rätt så bra, vi höll om varandra så hååååårt när det var som läskigast, helt sjukt jag fick typ kramp i kroppen för att jag var så nervös lol. Länge sen jag såg skräckis så egentligen var den inte så jätte läskig men ah. Imorgon vet jag inte vad som händer, förmodligen något roligt I guess. Ska kanske träna efter skolan, får se dock om jag orkar det. Godnatt så länge :)






Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Goodnight | 2012-08-30 @ 22:19:00   



Tired

Trött efter träningen idag. Tränade inte så jätte hårt men är fortfarande väldigt trött. Har duschat och legat framför datorn ett tag, väntar på mat och Ponuts just nu hihi. Fick ett par jeans av Jaqueline idag och fick typ ett par converse, eller som jag kan låna typ länge så är fett glad. Ni ser jeansen jag har på mig i inlägget under, det är likadana jeans jag fick av jaqe, bara att dom jag fick av henne är mörkare. Är så hungrig nu att jag mår illa så måste verkligen äta, ciao.








Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-08-30 @ 17:59:00   



Godmorgon!

Morning!
Vaknade vid kvart i åtta och gjorde mig i ordning, efter det åt jag frukost och sen drog jag till skolan. Just nu så ja, då är jag i skolan men ingen lärare har dykit upp så ja, vi kunde ha en sovmorgon istället.. segt som fan. Efter skolan ska jag och jaqueline förmodligen träna, hon kanske dock inte ska träna för hon har vart sjuk men jag ska träna iallafall. Senare ska Pontus och jag ses, kolla O.C eller någon film. MYYYYSIIIGT! 


le me this morning.


Sara & Elsa in school.



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-08-30 @ 08:58:00   



Goodnight babes!

So tired, legat framför datorn ett tag nu och kollat lite skal och bara varit inne på facebook. Kollar på Scrubs nu samtidigt som jag bloggar och ska fortsätta göra det när jag lagt ner datorn. För jag är inte riktigt 'omgjagkommersomna'' trött just nu, men blir det när jag kollat på TV ett litet tag. Goodnight babes, c ya tomorrow.


Posar med datorn, standard.



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Goodnight | 2012-08-29 @ 23:38:00   



WTF!?!??!?!


Otroligt chockad över att Gotye vann över One Direction & Justin som Årets utländska låt i galan Rockbjörnen. Galet, han måste fått otroligt många röster!! Jag har inget emot hans musik, han är fett braaaa men är chockad, hehe. Sorry 1D, men jag ''hejade'' på Justin, lol töntig jag är.



Kommentera   
  2 KOMMENTARER | Justin Bieber | 2012-08-29 @ 23:04:00   



KÖPT!


Säg vad ni vill men omg, 13 kronor köpte jag det för på tradera.com och jag är sååå nöjd. 




Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Photography/Text | 2012-08-29 @ 23:02:18   



Utomlands

Jag är så sugen på att åka utomlands i vinter. Vet inte än om det blir av att min och Saras familj ska ta en liten resa ner till Gran Canaria över 1-2 veckor, vi får se hur det blir. Det finns inte så många flygplatser kvar (vi ska resa med ving), så det gäller att ta tag i det så snart som möjligt. Vi har kollat hotell och vi har hittat ett som verkar otroligt jäkla underbart, hoppas verkligen vi åker dit!!!!






Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-08-29 @ 13:14:00   



Sjuuuuk

Fan asså, sjuk är jag men kommer släpa mig till skolan imorgon ändå, jag måste. Nu när det är första riktiga veckan så gäller det att hänga med nu. Vaknade vid tio tiden kanske och sen har jag bara legat och kollat Heroes. Pontus kommer kanske hit efter att han har slutat skolan, vilket jag hoppas att han gör för jag saknar honom trots att jag var med honom ett litet tag igår, hehe. Rockbjörnen är ikväll på grönan och jag vill så gå dit men nu när jag är sjuk så får vi se hur det blir med det :( Hörs senare, kissseees.


Favorit shortsen på, yäääh.



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-08-29 @ 13:01:48   



BLOGGEN IGÅNG IGEN!

Förlåt för denna överdrivet långa långa låååånga paus. Jag har helt enkelt inte haft ork och inte haft någon lust nu i slutet av sommarn och nu lite i början av skolan. Jag går kvar i Plus gymnasiet dårå och dessa skoldagar vi har haft har väl varit helt okej, väldigt chill har det varit iallafall. Tänker inte blogga om vad jag gjort sen mitt senaste inlägg, för det är rätt så mycket. Dock om ni vill VETA VAD JAG HAR GJORT när jag inte har bloggat så FÖLJ MIN INSTAGRAM: ronyalevisson.


Istället kan jag berätta om vad jag har gjort idag, typ som en liten nystart för bloggen hihi. Idag har jag då vart i skolan, började redan klockan åtta imorse och fy satan vad trött jag var. Nu är jag bara hemma och chillar, ska ta något att äta och sen göra mig i ordning lite för att ikväll ska jag, Sara, Zäta och Maj på grönan och kolla Lars Winnerbäck. Är inget stort fan av honom men lite kul ändå att dra dit bara när jag ändå har guldkortet (ej köpt kortet utan fått lol). Vi hörs nog imorgon, eller det gör vi hihi. KRAM!

De tre bilder här nedanför hihi är tagna idag, school and moi.




De fyra bilder här nedanför är från i helgen när jag och Pontus var i nyköping hos hans släkt.









Kommentera   
  1 KOMMENTARER | My World | 2012-08-28 @ 16:35:00