Don't wake me up

Är så sjukt tröööött! Igår var vi några ute och gjorde inte så mycket. Kvällen slutade med att vi var hos någon kille vid maria torget men det var fett segt så jag, paula, pontus och tessi drog hem till mig och så sov vi där. Idag har jag typ bara varit med pontus och vi var ute ett litet tag och solade och sen gick vi hem och avslutade säsong 1 av O.C. så nu är det 3 säsonger kvar :( Ikväll ska jag nog vara med Sara tror jag, kanske niklas och pontus men vi får se hur det blir med det. 




Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-06-30 @ 19:25:38   



London

Det har varit lite osäkert fram och tillbaka om vi ska till London i sommar eller inte och nu blir det
LONDON I SOMMAR MED DE BÄSTA!!!!! 4-14 Juli med Sara, Maj och Tessi! :D :D :D Helt sjukt taggad är jag, wohooooooo!!




Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-06-29 @ 18:00:07   



JAG ÄLSKAR DIG!




Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Photography/Text | 2012-06-29 @ 17:14:51   



FREDAG!

Hallå där!
Fredag, wohooo. helg!!! Lol, det är typ helg varje dag för mig men ändå, nu händer det lite mer saker än vad det gör på vardagarna liksom för folk jobbar ju inte osv. Ikväll ska nog Pontus och Paula sova här, vet inte vad vi ska göra men kul ska vi ha iallafall! Igår var jag, pontus, jaqe och martin på grönan, dubbeldejt eller vad? Det var as kul! Dock var det surt att kärlekstunneln stängdes precis när vi kom till kön, otur.. 

För typ två dagar sen tror jag det var så var i hemma hos Arvid några och ja, party. haha det var fett kul :) Sen har väl inte mycket hänt, bara varit med Pontus typ hela tiden, standard.





Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-06-29 @ 17:14:10   



Believe

"It didn't matter how many times I got knocked on the floor
But you knew one day I would be standing tall
Just look at me now

Cause everything starts from something
But something would be nothing
Nothing if your heart didn't dream with me
Where would I be, if you didn't believe
Believe"



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Justin Bieber | 2012-06-27 @ 01:37:42   



Åh vad fin!

 Fy fan vad han är underbar. Sjukt sorgligt att hon snart är borta, undra bara hur Justin känner om det här.. 



Kommentera   
  1 KOMMENTARER | Justin Bieber | 2012-06-27 @ 00:22:51   



As long as you love me

Bad bloggning once again, ber om ursäkt! Har inte gjort något speciellt dessa dagar sen midsommar. Så jävla surt väder så har typ bara varit inne med Pontus för det mesta. Lite små segt sådär men mysigt! Igår var tessi och pontus här och vi kollade skräck film, buhuuu. Igår var jag också med Paula och Pontus. Vi var på stan och jag köpte en tröja, tre par trosor och en navelpiercing:D

Idag så vaknade jag och pontus vid typ tolv/ett och kollade på Honey 2. Sen åt vi lasagne och kollade på en skräckfilm och efter det drog Pontus hem och jag till grönalund i typ en timma, haha kom dit vid 22 tiden och de stänger 23 men ändå :) Är hemma nu och ska ladda över film på en sticka och lägga mig i mitt rum och somna till det typ.

Imorgon är det ingen dag att se fram emot, som alla andra dagar typ. Inga planer alls detta sommarlov, kanske London men inget är säkert men vi får se :)




1. Crazy pics på mig och Sara at grööönan lol.

2. Navelpiercing + Jag och baby.
3. Lustiga huset haha.
4. JETLINE!
5. Ego meeee



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-06-27 @ 00:11:54   



Glad midsommar!

Happy midsummer dear readers :) 
Idag har jag varit ute på Ekarö med Pontus och Mamma. Vi var där och träffade Renee och resten av hennes konfirmationskompisar. Vi var där för att Renée skulle döpa sig och de var fett fint. Sen under fikat sjöng en pappa en låt och jag och mamma började gråta, pinsamt som alltid haha. Igår kväll åt jag och Pontus sushi och hade det väldigt mysigt. Ikväll har vi ingen aning om vad vi ska göra, typ äta middag på min kolonilott och vara där lite (jag och pontus), sen efter det är det inga planer alls planerade! 












Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-06-22 @ 18:18:47   



You make me smile babe




Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Photography/Text | 2012-06-21 @ 17:38:51   



Bad update

Det är sommarlov och då blir det inte lika mycket uppdatering, så bli inte arga för att jag inte skriver hehe. Får mycket klagomål på dålig uppdatering men ja, som jag skrev så är det sommarlov så lägg ner. Jag bloggar när jag känner för det och nu var det ett sånt tillfälle (don't mean to be rude babes). Senaste dagarna har jag då varit på Pengarna På Bordet och äntligen har jag guldkortet in my hands. Lol, låter så jäkla fjortis men ah. Var på grönan då igår med Sara, Tessi och Elsa. FYFAN vad kul det var! Dock är jag så otroligt mycket mer rädd för karusellerna än vad jag var för 3 år sen haha. Vi åkte det mesta och det vaaa super kul. Vi åkte den nya attraktionen som heter Twister. Det är en trä bergodalbana. Vi stod där och jag sa att den verkade fett läskig och typ galen för den såg ut att svänga fett mycket och åka mycket upp och ner, tjejerna säger 'det är små barn som åker den, den ser inte läskig ut blablabla' sen när vi åker den så är det ett stup ner och gud vad vi skrek, så den var lite småläskig sådär men stört rolig!


Ikväll ska jag och några sitta på Agnes tak och äta, njuta av varandras sällskap, njuta av sommarlovet och ha KUL! Så måste börja göra mig i ordning nu så vi hörs kanske ikväll men tror inte det, men imorgon nog :) 






Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-06-21 @ 17:37:42   



You're the smile on my face




Kommentera   
  2 KOMMENTARER | Photography/Text | 2012-06-18 @ 12:04:05   



I'm home

Kom hem igår men hann inte blogga då. Var då på pengarna på bordet på kvällen med Niklas, Pontus, Anton, Tessi, Sara och Elsa. Ska gå på fyra program till och sen har jag guldkortet in my hands, wohoooo:D Dalarna var helt underbart. Vi kollade ju på James Morrison och vi träffade honom efteråt. Vi sprang upp på scenen när konserten var slut och så kom vi in backstage och där satt då han helt själv på en veranda och rökte. Så jäkla gullig! Vi stod med honom i kanske 20-30 min. Sen blev vi tvungna att åka, vilket han också va tvungen till. Seriöst best day of my life på riktigt länge, helt sjuuuukt! Har bara lyssnat på Believe och James Morrison sen fredags, känns som om att jag inte lyssnar på någon annan musik just nu, eller jag gör inte det haha.

 

Idag ska jag på Pengarna på bordet igen dårå, hela dagen från 14-21. Så det är AS  segt men har med mig mat dit som Elsa lagar, hihi. Efter det ska jag träffa Pontus och jag ska sova hos honom ikväll, ska bli så mysigt. Vet att jag var med honom igår kväll, men jag saknar honom som fan redan :(




Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-06-18 @ 11:59:14   



Hejdå!

Ska åka iväg vid kvart i fem till Leksand och vara där tills på söndag så kommer inte kunna blogga i helgen tyvärr! Ska upp dit som sagt för att kolla på James Morrison imorgon med Sara. Ska bli så jäääkla kul!! :D Kommer hem på söndag och på kvällen ska vi på det där programmet igen som vanligt och ja, blir väl bloggning på måndag eller någon mobilbloggning nu ikväll eller imorgon, vi får se :) HEJDÅ

Så fin :')




Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-06-15 @ 14:59:36   



GE MIG!





Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Photography/Text | 2012-06-14 @ 15:30:02   



The only way is up




Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Musik / Videoklipp | 2012-06-14 @ 15:15:58   



Wrath of the titans

Ursäkta den dåliga bloggningen men har varit på tv program hela dagarna och har dålig tid till att blogga. Igår var vi som sagt på programmet igen och det var från 14 till 21.00 så de va hela dagen, skit segt. På kvällen var jag med jaqe, pontus och några fler. Vi gjorde ingenting typ. Jag och pontus gick hem typ så fort jag kom till dom och vi började kolla på Wrath of the titans, den var faktiskt väldigt bra :) är inte så förtjust i sånna filmer, men den här var helt okej faktiskt. 

Ikväll ska jag på det där dumma programmet igen, sen så sover nog Pontus över igen, vi får se :)





Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-06-14 @ 15:11:38   



Tisdag

Hello! 
Var ute och joggade idag med Pontus. Vi sprang inte så länge men de va rätt jobbigt för att det var så varmt :( Igår var vi några i kristineberg men det sög så vi åkte in till söder och där träffade jag sara. Det slutade med att hon och jag gick hem till mig och kollade på O.C. 

Nu ska jag på ett program som heter Pengarna på bordet, några av er kanske vet vad det är för program? Iallafall så är det as läskigt att stå där i publiken, sån panik! Menmen, ska sätta på mig skorna och sånt snart så måste verkligen skynda.






Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-06-12 @ 16:35:41   



Hello there

Dålig uppdatering, ber om ursäkt verkligen! Igår var jag, sara, elsa och jaqie på Rix fm, så jäkla kul :) Jag och Sara fick våran crush på james morrison, har hört några låtar förut men asså nu när han sjöng live.. guuud vad vi dog. Men det var sjukt kul och Danny var awesome som vanligt och Loreen var bäst fan, gud vad alla skrek och dansade. Senare på kvällen sov jag bara hos Pontus och vi hade det jätte mysigt. Nu idag har vi bara varit ute lite och solat, sen ätit lite hos mig och var nere på bryggan ett tag med John och Niklas. Ikväll ska vi till kristineberg tror jag och chilla ett tag med some friends, vi får se hur det slutar. kram på er, hejdå!


Firade att Sverige kommer vinna EM ikväll, haha vi firade de igår liksom på rix fm :P


James Morrison <3


Lovely Loreen!


DANNY!


Grillen på min kolonilott vid tanto, så fint :)



Kommentera   
  1 KOMMENTARER | My World | 2012-06-11 @ 19:40:32   



This morning


Förlåt för att det är såhär och förlåt att jag bara ställer till allt hela tiden. Inget är ditt fel utan det är jag, du förtjänar inte att ta emot allt skit jag ger dig ibland och jag är verkligen så ledsen för det. Tack för att du alltid stannar hos mig! Love you 



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Photography/Text | 2012-06-08 @ 10:16:43   



Yesterday

Igår hade vi ingen skola :D Så Sara sov här och Tessi kom hit vid typ tolv tiden. Senare vid halv två drog vi till stan och jag köpte 2 bh:ar och ett fint linne :) Träffade Pontus, Fred, Niklas & Joar sen snabbt vid zinken och drog sen hem för att duscha. Efter att jag duschat träffade jag Pontus igen och vi åkte hem till honom och jag sov där inatt. Vi kollade O.C och hade det jätte mysigt. 







Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-06-08 @ 10:04:48   



Hej från Sara

Sara heter jag och jag är inne på min väns blogg... wehhhhh. 



love you



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-06-07 @ 12:51:16   



Only you




Kommentera   
  2 KOMMENTARER | Justin Bieber | 2012-06-07 @ 11:57:30   



Godmorgon

Godmorgon alla!
Sara sov här inatt och vi var ute till typ ett och gick sen hem och snackade typ all night. Nu på morgonen har vi lyssnat på old songs typ och ätit havregrynsgröt. Snart kommer Tessi hit och vi ska fixa med en låt till några elever i skolan och sen vet jag inte vad vi ska göra, hihi.

536819_378823355492553_130930673615157_994028_161082842_n_large



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-06-07 @ 11:56:32   



Give your heart a break


Blev rörd av hur jäkla bra hon är, love ya.



Kommentera   
  1 KOMMENTARER | Demi Lovato | 2012-06-06 @ 23:53:25   



Onsdag

Sorry att jag inte bloggade igår. Var otroligt trött och spenderade kvällen hemma hos Anton och kollade på film med några vänner. Tidigare var jag och hämtade baby på arlanda, gud så snygg han var när han kom där alldeles brun och jaaa. Klart så känslig som jag är började jag gråta, vilket jag alltid gör fast jag alltid precis innan intalar mig själv 'gråt inte nu ronya, löjla dig inte blablabla' men jo, klart jag grät haha.

Idag har jag varit med Pontus hela dagen. Vi har haft en mysig dag tillsammans. Promenerade till kungsträdgården och gick i några tält där. Sedan drog vi till H&M för att kolla lite kläder åt oss båda två och jag köpte en byxdress som var jätte fin. Senare åkte vi hem till mig och myste lite och gick sedan ut för att köpa hem mat till oss och min familj. Nu vid halv nio ikväll så började vi kolla på en film som heter 'Tomorrow when the war began', vilket var en otroligt bra film tycker jag. Jag hade typ en klump i magen under filmen för den var så panik! Älsklingen gick för ett litet tag sen och ja, jag saknar honom redan. Att få vara i hans famn och hålla om honom är det bästa som finns och det är nästan jobbigt att vara såhär kär.

Några fåtal gånger har folk frågat mig om jag tröttnat på honom och om jag fortfarande är lika kär som jag var första månaden och svaret är att jag faktiskt är mer kär nu än vad jag var förut och att jag inte alls tröttnat på honom eller oss. Det är klart att ibland är man sjukt irriterad och less på varandra men det är alltid så i förhållanden, vilket gör bandet mellan oss starkare. Så ni som kanske undrar så nej, jag är inte trött på oss and I love him as much as I did before, eller mer rättare sagt :D



1. Tomorrow when the war began
2. Piercing jag fick av Pontus ifrån Spanien. Fick även parfymer, plånbok, iPhone skal, sen tre saker till (:
3. Jag imorse.
4. Älsklingen och jag påväg hem från Arlanda. So happyyy :D



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-06-06 @ 22:57:17   



You and me


You and me will always be. 
You and me til' the end.
You and me 1 + 1 = 1
You and me forever



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Photography/Text | 2012-06-04 @ 23:16:50   



Tisdag

Varit hemma hela dagen. Drog till gymmet och tränade och efter det gick jag bara hem och softade. Sov lite, åt, duschade, pluggade och nu ligger jag här i sängen med datorn i knäet. Håller på pluggar just nu så skulle bara slänga upp ett snabbt litet inlägg:)


Vill ha på mig sommarkläder nuuu!!!!! JÄVLA SVERIGE!!



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-06-04 @ 23:05:52   



God damn you're beautiful to me




Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Musik / Videoklipp | 2012-06-04 @ 10:20:22   



Och helgen är över..

Helgen is over.. again. Tråkigaste vädret någonsin, fuck this shit. Fyllde ju år i lördags, super kul! Väcktes till tårta och på kvällen var det fest. Dansa, dansa och dansa, typ det vi gjorde haha. Bästa var när alla sjöng för mig och Anton bar upp mig, hihi lite pinsamt men kul var det! Idag har jag och sara inte gjort så mycket, kollat på o.c och ätit tårta. Har försökt plugga lite, har ju verkligen gått dåligt måste jag säga :( Ni ser klockan, inte så jätte mycket men jag är otroligt trött så det blir sova efter detta inlägg!





Nya shorts:D




Kommentera   
  1 KOMMENTARER | My World | 2012-06-04 @ 00:30:48   



Turn your swag on




Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Photography/Text | 2012-06-01 @ 20:40:40   



1 Juni

Halloj. Sitter hemma med Tessi och vi gör ingenting, eller vi väntar på att några filmer ska laddas ner och sen ska vi hem till henne med jaqe. Vi ska typ ha myskväll och imorgon på morgonen så ska vi äta god daim tårta och jordgubbar för jag fyller ju åååår, hihi. bajsväder dock, hate my life. Sen imorgon ska jag ju som sagt på fest så vet inte om jag kommer hinna uppdatera på morgonen tyvärr :(





Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-06-01 @ 20:14:38