So happy right now.. again!

Vi mötte dom i morse också, träffade hela gänget och tog bilder, prata å skit men nu berättar jag bara om kvällen som var för typ 2-3 timmar sen :) Vi tog inga ikväll men kan berätta lite ändå! Vid halv elva kom dom och vi pratade lite med dom och sen gick dem in till hotellet. Vi satt fortfarande utanför då och helt plötsligt kommer Harry ut igen, och då ser vi hur Paul (vakten) står i fönstret och pratar med Harry i telefon så att inget ska hända honom typ medans han går iväg själv. Sen resten av gänget kom typ 10 minuter efter och dom var ganska sååå hyped. Dom skrek 'Vi älskar er!' GAAH! Niall gick som vanligt runt och dansade och hoppade för sig själv och var överglad.

Då satt vi kvar, och klockan var typ kvart i elva på kvällen då. Vi satt då kvar där tills dom kom tillbaka vilket dom gjorde vid typ tolv tiden. Då sitter vi och väntar på dom och låter dom komma fram till oss, vi kollar typ inte ens åt deras håll. Och gissa vad som händer!?!?! DOM KOMMER FRAM TILL OSS.. alla dom omringar oss och då var det bara jag, sara och tessi som var där helt ALONE med dom. Vi stod och snackade ett tag och Louis ba: Why are you out here? Då kollade Niall och Zayn på louis och sen på oss för att dom höll med om vad Louis frågade. Då svarade vi: 'We don't wanna leave you!'

Då kollade dom alla på varandra och ba: Awwww! Harry var jätte söt, han stod och vinkade hela tiden under konversationen till oss och log jätte stort. Niall var lite otrevlig mot oss förut (enligt honom) för att innan dem gick in och hade sagt godnatt sa han: 'Sorry for my behavior before' och log jätte stort. Sen sa han godnatt och gick in. Louis sa också: 'See you guys tomorrow!' Och Zayn log också jätte stort när vi sa hejdå.

Har träffat alla typ tre-fyra gånger om dagen varje dag nu sen i tisdags + fredagen den 13 när vi träffade dom första gången. Lyckligaste och bästaste dagarna i våra liv helt klart! We're dead right now.

Fler bilder kommer!

KOMMENTARER

- Anonym

Men hur kan ni träffa dem hela tiden? Följer ni efter dom haha?

Och vet ni var deras nya studio ligger? :)

2011-05-20 @ 15:00:50
- Jane

Gud vad tur ni hade :o Jag ville också träffa dom men tyvärr :/

2011-05-21 @ 19:13:58
URL: http://janees.blogg.se/
- ebba

Hahaha hade gärna viljat träffa dom men du är bara för mycket ! 4 Fuckin gånger ? så överdrivet ! besatt kallas det !!!

2011-06-05 @ 10:54:46
- Therese

Du er såå utrolig heldig! men vet du hvor studioet deres ligger? Ikke cosmos.. men det andre de er i nå?:)

og hotellet?:D

2011-06-06 @ 20:03:59

 Namn:
Kom ihåg mig?

 E-postadress: (publiceras ej):


 URL/Bloggadress:


Kommentar: