Soon friday

Äntligen helg snart! Sen när helgen är över så kommer älsklingen hem (på tisdag) åhhh. Idag har jag haft idrott och direkt efter det tränade jag på gymmet med Jaqe ett tag. Vi sov typ och tränade inte alls hårt, men men. Fyra dagar har jag tränat nu så nu blir det vila i helgen! Efter träningen kom jag hem, duschade, åt tacos och kollade på Gossip Girl, wiihoooo!

På lördag (på min födelsedag:D) ska det regna och vara bajs väder, men som tur så ska jag på fest så det ska bli as kul :) Imorgon har jag ingen aning om vad som händer, men kasst väder då också :( 


Lata fan..



Kommentera   
  1 KOMMENTARER | My World | 2012-05-31 @ 20:06:14   



Mätt som en plätt

Har ätit tacos idag.. igen. Kollat på Gossip Girl typ hela dagen och är på säsong 5 nu. DÖR SÅ BRA! Pontus har åkt iväg och jag saknar honom :( Just nu så kollar jag på när Justin sjunger live i Norge, shit vad han är snygg helt stört. Lyckostar hela bunten som är där! Ska försöka plugga lite och sen så blir det väl sova, är ganska trött faktiskt. 


Min taco portion, mums.



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-05-30 @ 21:03:50   



Svar på tal



Snälla jag skulle uppskatta om du svarade hur man laddar ner Gossip girl säsong 5 ? Alltså jag vet inte hur man gör eller någt. Det finns bara till epsoide 3 på swefilmer och hittar ingen mer sån på datan där man kan kolla gratis så answer please =)

Svar: Tyvärr så vet jag inte, har också letat och är precis klar med säsong 4 typ så det är också ett problem för mig :(







Kommentera   
  2 KOMMENTARER | Svar på tal | 2012-05-30 @ 20:58:44   



Finally fixed


MIN SKÄRM ÄR ÄNTLIGEN LAGAD! 650:- så jäkla värt :)



Kommentera   
  1 KOMMENTARER | My World | 2012-05-30 @ 17:01:40   



Fuck school

Orkar verkligen inte med skolan. Saker och ting har hänt och jag stannade hemme idag för mitt humör är inte på topp kan man lugnt säga. Vaknade lite sent och låg och drog mig i sängen ett tag, skönt. Har ätit min frukost precis, havregrynsgröt och te, yummy. Ni som äter havregrynsgröt, har ni tänkt på att man blir sjukt mätt på det? Man skulle kunna klara sig över 6 timmar bara av att äta kanske en eller två portioner:P Har tränat tidigare idag, nice som fan, så ska nu bara vara hemma och kanske kolla Gossip Girl eller ladda ner en ny serie, hihi.



le me this morning. tired gurl.



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-05-30 @ 12:36:07   



Tuesdayyy

Sorry för dålig bloggning igår. Var sjukt trött efter skolan och efter träningen. Tränade ganska hårt igår och idag morse tränade jag också ganska hårt. Så nu kommer jag igång för fan! Eller har ju hållt på ett tag men nu jävlar. Är hemma nu och ska snart duscha och sen kolla Gossip Girl förmodligen. Pontus kommer hit om ett litet tag, då blir det hejdå för han ska ju till spanien i typ natt :( åhhh!! Kommer sakna honom sååååå jävla mycket. 

Fyller ju år på lördag och har beställt hem lite fina shorts, en klänning, en bikini överdel och typ en vit fin topp. Lägger upp bilder när jag får grejerna :D



Träniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing


Le me just nu. osminkad chey haha.



Kommentera   
  1 KOMMENTARER | My World | 2012-05-29 @ 13:11:34   



Collage




Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Photography/Text | 2012-05-28 @ 11:42:07   



Söndag

Igår var vi ju några hos Agnes och kollade Eurovision, seriöst vi vann!?!? Längesen vi skrek sådär mycket, haha. Vi förtjänade det som fan!!!! Senare på kvällen så sov Pontus hos mig, som vanligt. Idag har vi varit några i tanto och chillat i solen. Jag och Pontus var lite tidigare på promenad i hornstull och gick förbi folk som hade loppis och träffade på Elin, Agnes och Emelie. Fick till två bra köp från Agnes, en byxdress och vita tygskor för 20 kr:D Sen har det väl inte hänt så mycket mer, hihi. Ska ta och lägga mig nu för är stört trött, så godnatt:)




Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-05-27 @ 23:47:53   



Hello guys

LÖÖÖÖRDAG!! EUROVISION!! Tagga till!! Igår kväll var vi tjejer i Saras kolonilott och hade det mys med lite pastasallad och dryck. Efter att ha varit där ett litet tag drog vi till resten av folket som satt på långholmen och det var riktigt kul. Såklart kom polisen men det var ingen fara. Pontus och jag kom hem vid kvart i ett och la oss typ direkt för att sova, så stört skönt, länge sen jag var så trött som igår. 

Imorse gjorde jag amerikanska pannkakor till syrran, sophi, och älsklingen. Så gott var det inte men helt okej ändå:) Ikväll är det ju eurovision song contest, ska bli otroligt spännande och jag hoppas verkligen att Loreen tar hem det här, btw så har jag träffat henne! Dock var det as as länge sen när hon var med i idol, men fortfarande coolt :D


Min middag igår! Fruktdieten ;)


När man bara trycker i sig frukt om dagarna så vart jag lite sugen på tjejernas pasta sallad, så stört god :)


Agnes puffeplutt!!


Finisar!



Kommentera   
  2 KOMMENTARER | My World | 2012-05-26 @ 14:30:30   



Godmorgon!

Sitter i köket i min härliga säng soffa och det är skit varmt! Börjar vid halv två idag och jag är redan vaken? Haha, jo för Tessi snarkar och andas högt som bara den så jag vaknade av det, surt. Nu ligger Sara och Tessi kvar i min säng och sover, medans jag som fortfarande är trött måste gå upp. Så jävla trång att vi tre delar säng i min säng som är så himla liten, aja. Som jag skrev tidigare så börjar vi vid halv två idag, så ska försöka väcka dessa djur snart och gå ut, det är fan 20 grader och klockan är inte ens 10? SOMMAREN ÄR HÄR! Hypar som fan, har solat också väldigt mycket. Är fett röd men typ lite små brun, men snart kommer de bruna fram. Igår var jag bara ute för det mesta och hade det mysigt i tanto med några vänner. Pontus och Niklas badade och satan vad det såg kallt ut, så bad blir det inte ÄN men snart så :) Efter skolan igår drog jag och Tessi och tränade en snabbis. Nu blir det vila resten av veckan från träningen, kanske tränar på söndag men vi får se. 

Ikväll får vi se vad som händer, men utomhus ska vi vara iallafall för det ska vara fett fint väder så inomhus blire inte! Pontus ska nog sova här och ja, jag skriver mer imorgon om vad som händer ikväll helt enkelt :)


Japp, såhär blev min mobil när den låg i solen i typ 5 minuter, seriöst!

Jag igår, love tha pink bikini!


Fin blomma i tanto! La upp en i något tidigare inlägg men nu är den redigerad och finare.


Träningen igår :)


Körde på en liten gullig fjortis outfit igår med uggs, haha fan vad folk kolla :P





Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-05-25 @ 09:52:18   



Godnatt till er och min älskling!

Som jag skrev i tidigare inlägg så är jag sjukt trött och as deppig. Pontus vet varför, tack för att du finns här och jag älskar dig mest av allt! Du vet exakt vad du ska göra för att få mig glad när jag väl mår dåligt. Att få känna sig älskad av dig är det bästa som hänt mig och jag fattar inte hur man inte kan älska dig tillbaka. Jag ska alltid vara dig trogen och det finns inga tvivel på att du kan lita på mig, jag är inte sån som sviker dig, vilket jag vet att du har varit med om. Jag älskar dig mest! Godnatt på dig älskling och vi ses imorgon, godnatt på er andra också :)


Haha fattar ni hans meddelande? Lite tidigt för barn och giftermål va? HAHAHA p.s pontus såg din kommentar till
detta inlägg och klart som fan att jag vet att du skämtade :P



Kommentera   
  1 KOMMENTARER | Goodnight | 2012-05-23 @ 23:34:22   



Fruktsallad

Det blev lite gossip girl.. men inget pluggande, oförväntat? Nej! Pontus kom hit en liten stund och efter att han ätit kom han tillbaka igen. Vi drog ut och vi cyklade runt och hade det mysigt. Vi köpte vindruvor och åkte ner till tanto för att skölja dom vid en kran och sen åkte vi vidare till zinken där vi träffade Niklas och några fler och played some volleyykick. Efter zinken cyklade jag och Pontus (han skjutsade mig, så romantiskt.. lol) hem till mig och jag åt lite mer fruktsallad, min nya diet liksom. Vi satte på en film och sen vart jag jätte trött så jag gick och la mig och Pontus åkte hem. Ligger nu vid datorn och typ somnar.


Förbereda tha fruktsallad, så gott :)


Kesella måste vara det godaste ever till fruktsallad, åh är sugen igen!



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-05-23 @ 23:27:20   



If Bieber Was Your Boyfriend


dansen.rösten.refrängen.rappen.thesmile.kläderna.håret.thesexyswagwalk.helahanärfuckingperfekt!
nananana 3:03 GAHHHH!!!



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Justin Bieber | 2012-05-23 @ 17:33:16   



Maybe this just is a




Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Photography/Text | 2012-05-23 @ 17:30:56   



Sommaren är här!

WOHO! Så jävla varmt ute, helt sjukt. Solade idag och jag är fett röd, dock ganska brun om magen :D Var i skolan idag och hade som ett engelska prov och det gick väl bra, bättre än förväntat hihi. Sen efter skolan drog jag iväg till gymmet i en och en halv timma, körde dock inte så jätte hårt. Tre dagar i rad, beach 2012 eller vad.. skoja, kommer aldrig klara att bli fit tills sommarn, eller den är ju här nu men till typ Juni, segt som fan. Fyller år nästa lördag :D Fett taggad, vet dock inte vad som händer men det blir väl något GALET eller bara något super mysigt, we'll see. Ska plugga lite svenska och typ kolla Gossip girl ikväll tror jag, eller så går jag kanske ut ett litet tag, sjukt varmt här hemma med tanke på vädret ute liksom, need some air.


Vackra tanto!

Min fjuniga mage, lol. Ser ni att jag bytt piercing? Den e fin!




Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-05-23 @ 17:25:53   



Vilket väder!

Gud vad varmt det har varit idag, det är helt sjukt!  Det är fortfarande stört varmt, sitter just nu och solar från fönstret och jag dör. Nationella matte idag dårå, hoppas verkligen på ett förbaskat dumt E istället för ett fult F. Efter skolan satt jag, Elsa och Sara ett litet tag i solen i tanto. Efter det drog jag och träna och träffade på Linisen en snabbis och sen träffar jag jaqe helt random på gymmet så det var trevligt med sällskap! Efter gymmet så lökiga som vi var så gick vi till en bänk i tanto för att sola och snacka lite. Fått färg i facet och på armarna, wohooo sommarn is here typ. Efter detta så är jag nu hemma och har ätit denna 'äckelskitmatsomsergodut' här nedanför på bilden och samtidigt satt jag och kollade gossip girl. Ska plugga snart så gotta go, solen kallar!



Åt banan idag efter träningen och bananen gick av :(

Me right now, lol.



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-05-22 @ 17:05:32   



Hej Måndag!

Hej skolan, hej nationella imorgon, hejdå Ronya *vink vink*. Är så stört otaggad och typ rädd för nationella i matte imorgon. Idag har jag bara varit i skolan och haft det tråkigt. Tränade i typ en och en halv timma efter skolan, vilket var as skönt. Kom hem och lagade lite mat, duschade och la mig sen i sängen och kollade på typ 2 gossip girl avsnitt, beroende! Nu är älsklingen på väg hit så måste lägga ner datorn och öppna dörren åt honom när som helst. Adios amigos!




Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-05-21 @ 20:34:59   



Billboard Music Awards 2012





Loved the outfits, speciellt Mileys :)



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Photography/Text | 2012-05-21 @ 09:24:58   



Frukost á la Ronya


Maaaa frukost. Ganska gott var det faktiskt. Äpplet har jag i väskan för att jag vet att jag kommer bli hungrig innan lunch. Har svenska just nu, har en uppgift att göra och ska försöka börja på den iallafall efter detta inlägg. Är sjukt trött och otaggad på skolan alls, speciellt när det är så jäkla varmt ute. Det ska bli runt 20-25 grader idag och jag går runt i kofta och skinnjacka, dags att lägga jackan in the bag I guess. Aja, måste återgå till 'arbetet' nu. CIAO!!



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-05-21 @ 08:55:55   



Sushi

Åt sushi till middag idag. Köpte med det hem och satt på mitt rum forever alone och åt en mellan sushi och lyssnade på musik samtidigt. Kändes ganska skönt och fridfullt faktiskt... gud så gay det låter haha. Senast jag åt sushi var på min och Pontus 6 månadersdag, typ snart alltså en månad sen. Är stört trött och galet mätt fortfarande, 11 bitar är lite för mycket för mig. Ska klä på mig lite och dra ut en sväng snart, fattar inte att jag inte stannar hemma och pluggar för har lite att ta igen sådär i engelskan, men klarar det hoppas jag!


Ser ni inte hur gott det ser ut? (dock inte för mig längre.... euw mätt)




Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-05-20 @ 22:24:12   



LOL


Om det är en film jag vill se så är det helt klart den här filmen. Miley Cyrus har alltid varit en favorit och jag älskar henne
som artist och även som skådespelare så den här filmen hoppas jag verkligen är sjukt bra som t.ex The Last Song, så sjukt bra
film. Den här filmen är typ en ''typical love movie'', vilket passar grymt bra in på Miley's stil. Man kan inte lägga upp trailern
på bloggen så om ni vill se trailern så finns den på youtube



Kommentera   
  1 KOMMENTARER | Miley Cyrus | 2012-05-20 @ 22:02:07   



Mine, Mine, Mine.


Ny dansk artist. Ser väldigt bra ut och hans röst är ju bara helt otroligt underbar. Den här låten är hans singel och musik videon har nyligen kommit ut, I love it. Vet inte hur jag hittade honom, hittade videon bara på youtube och därför tänkte jag dela med mig denna video och hoppas på att ni tycker om honom för det gör jag!



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Musik / Videoklipp | 2012-05-20 @ 21:26:43   



Ångest söndag

I fredags var det kul, not gonna tell ya what I did but it was fuuuuun. Igår sov jag hos Pontus och vi kollade på film bara och hade det as mysigt. Vi kollade på John Carter, den var annorlunda men fett bra :) Idag har vi också bara kollat på film. Först kollade vi på en film som heter Journey 2 the mysterious island eller något sånt hette den. Efter det gick vi upp och gjorde lite mat, vi bestämde oss för att göra fattiga riddare, det var götttt. Efter att man ätit så svullnade jag upp rejält så vi la oss och bara chillade ett tag innan vi började kolla på en ny film som heter Hot tube time machine. Den var faktiskt ganska rolig, lite väl overklig men ja humor iallafall :) Drog hem sen för att Pontus skulle plugga, vliket jag också borde göra men har ingen ork men måste fan göra det! Ikväll ska jag försöka plugga lite, eller ska försöka plugga lite nu. Senare ska jag träffa Ivan och Sara ett litet tag och typ.. snacka, haha.


John Carter: Poäng 8/10


Journey 2 the mysterious island: Poäng 6/10



Hot tube time machine: Poäng 6/10



Fattiga riddare, yeah buddyy.


yummyy pålägg.


myyycket fattiga riddare huh.


Älskling och jag i fredags.




Kommentera   
  1 KOMMENTARER | My World | 2012-05-20 @ 20:06:33   



Mirror on the wall


Mirror on the wall
, here we are again. Through my rise and fall. You've been my only friend.



Kommentera   
  1 KOMMENTARER | Photography/Text | 2012-05-18 @ 14:56:02   



Fredag

Sorry for not blogggiiiinnggg. Sov hos Pontus i onsdags och hade det otroligt mysigt. Vi kollade på tre filmer: Green Lanthern, This means war och Source Code. Dock somnade jag under green lanther för jag var så jääävlans trött så jag sov i typ två timmar under den filmen, vilket var as skönt. Igår började dagen med en god frukost och vi var lite sega och gick inte hemifrån Pontus förns vid typ halv sex tiden. Senare på kvällen var vi hemma några hos Miriam och Norea och hade det otroligt kul, vi sjöng (typ skrek) som aldrig förr, partyyy people!! Så det var otroligt kul. Jag och Pontus kom hem vid ett tiden och gick och la oss på en gång, stört trötta. Nu på morgonen har jag stått och lagat pannkakor åt min älskling för han var sugen på det så jag stod i typ 40 minuter och stekte all smet, det tog tid det. Vi har börjat kolla på Titanic nu men Pontus gick hem till sin pappa och är där nu för att han skulle byta om lite och så och då passade jag på att blogga :)


79:- SÅLD!

Pannkakor this morning!


Mina retarded friends.


Partyyy


Tog en sexyyy bild på min babe igår. Snygg va? Bra, för han är min!



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-05-18 @ 14:50:34   



Sexy beast




Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Justin Bieber | 2012-05-18 @ 14:41:23   



Nationella done

Har gjort klart nationella och sitter nu i cafét och väntar på att engelska lektionen ska börja. Lite segt, nationella hela morgonen i Engelska och nu engelska lektion efter lunch, haha. Pannkakor till lunch idag, jag åt typ fem stycken så är så sjukt mätt. Har bestämt att efter skolan ska jag och Pontus träffas hemma hos mig och sen ska vi typ bara åka hem till honom och ha en otroligt mysig kväll, länge sedan vi hade en sån kväll känns det som. Vi kanske ska typ jogga ikväll eller isåfall på morgonen imorgon, vi får se om jag ens orkar det hehe. Har typ blivit twitter addicted igen så jag tycker att ni läsare nu ska följa mig på twitter och så tweetar ni mig så följer jag er såklart tillbaka :)


@TrueSweBelieber



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-05-16 @ 12:34:36   



Godmorgon

Känns som om att det blir en bra dag idag! Har precis ätit denna ljuvliga frukost på bilden nedanför och är ganska mätt så nu kommer jag nog klara engelska nationella bra... hoppas jag. Jag känner att jag vill träna efter skolan men får se om jag verkligen orkar för jag är helt slut och har varit det dom senaste dagarna men får se hur jag ska göra. Nationella börjar om en kvart så måste rusa nu. Att jag ens sitter här och skriver detta inlägg, jag har verkligen inte tid. Godmorgon iallafall :)


Salami mackor med oboy och blåbärsdricka :)



Kommentera   
  1 KOMMENTARER | My World | 2012-05-16 @ 08:44:41   



Goodnight

Nu gäller det att sova. Ska slänga mig i sängen, eller jag ligger redan här kom jag på hahahaha. Men ska sova nu och försöka komma upp tidigt imorgon. Har engelska nationella på morgonen, lite smått nervös sådär men det ska nog allt gå bra. Är så jääävla trött nu, fuck 1D. Skoja bara, haha men är så himla trött att jag typ tuppar av här i sängen med datorn i famnen, så vi hörs imorgon bejbys. Hejsvejs och godnatt på er kära vänner :)





Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Goodnight | 2012-05-16 @ 00:10:09   



Reasons to smile


"When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile."



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Photography/Text | 2012-05-15 @ 23:59:47   



Tack så mycket!

Tack så mycket för de fina kommentarer ang. killarna :) Vissa kommentarer tog jag bort för att vissa är helt enkelt sluta i huvudet och tror att jag skulle kunna komma på en sån här story, att hitta på att jag kom in i studion och att bilderna på något vis är photoshopade, seriosly blir sjukt irriterad haha. Sista dagen idag var det då, nu är killarna hemma i England, vilket känns otroligt skönt. Ärligt talat ska det bli skönt att på något vis återgå till sitt 'normala' liv, har inte sovit på flera dagar känns det som. Efter detta inlägg ska jag gå och lägga mig, är sjukt otroligt trött. Efter skolan imorgon ska jag förmodligen då träna och efter det ska jag bara vara med Pontus typ hela kvällen.

Ikväll har jag varit med Pontus och tidigare på dagen var jag vid slussen då för One Direction, för det var trots allt deras sista dag idag. Så vi tog in oss via bakgården och kom ut där och dom stod och spelade fotboll. Vi fick några minuter och ett hej från dom men sen kom vakterna och låste allting så det var det sista vi tyvärr fick med killarna, men bättre än ingenting alls. Efter det åkte jag till Zinkensdamm för att träffa Pontus och resten av gänget. Vi var bara på zinken och hade det lite mysigt. Fick färg i ansiktet av att sitta och kolla på när dom spelade fotboll, fyfan vilken sol det var idag måste jag bara säga!


Kände mig fett ohygglig och respektlös när jag höll upp kameran så tog inga foton förutom denna bild som
man inte alls ser mycket på men här är Louis och Harry och framför dom så står Niall med en fotboll :)



Kommentera   
  1 KOMMENTARER | My World | 2012-05-15 @ 23:54:14   



My baby


Min älskling är hos mig igen och jag älskar honom för det. Alltid vi oavsett humör, bråk, tårar och hat så vet vi
alltid var vi kommer ha varandra. Jag älskar dig mer än vad jag någonsin kommer att älska någon, du tror att
du är andra handsval men du är helt ute och cyklar för One Direction betyder inte ett skit för mig jämfört med 
hur mycket du betyder för mig, förstår du då hur mycket jag älskar och bryr mig om dig? Du är mitt allt, mitt
liv och min enda kärlek. Vi föralltid baby, snart våran sju månaders dag och många fler ska det bli. Love you



Kommentera   
  1 KOMMENTARER | Photography/Text | 2012-05-15 @ 00:24:02   



Oh my fucking god

Sjukaste på länge. Har aldrig varit med om något sånt här, så himla sjukt. Vi var igår med Zayn, Louis och Liam i typ 30-40 minuter på deras bakgård och så fort en vakt kom och skulle skicka ut oss så sa Zayn och Liam att det var lugnt, dom sa ''It's okey, we know these girls!'' Ni fattar inte lyckan. Vi berättade för dom att det var exakt ett år sen (igår dårå) då vi träffade dom för första gången och dom sa att det var helt sjukt och vi snackade typ om allt vi gjort med dom och lite så, galet. Dom påpekade även att jag inte har min lugg längre och att Tessi har färgat sitt hår brunt, vilket var en riktigt stor grej. Vi garvade och hade det as kul, kastade runt med tändare, Liam cyklade runt på gården och kastade någon blomma, Zayn fimpade upp sin cigg högt i luften rakt på typ vakten och ja, det var as kul :D Jag Filmade lite men vakten såg och då så slutade jag och visade respekt så kommer inte lägga ut något men ni får tro som ni vill, men varför skulle jag ljuga? Vinner inget på det. 

Det roliga var att när Louis frågade oss ifall vi tyckte att det var coolt att vi kunde tala två språk så var det lite såhär.... vad menar du? Vi tänker ju inte att det är coolt att vi kan engelska men tydligen så tänker killarna fett mycket på det och så pratade vi lite om det och sen så sa Louis 'Do you dream in english!?' haha så skön som jag är så sa jag 'Only the times we dream about you' haha dom började skratta å jaa, det var fan kul.

Vi pratade med Zayn om hans beroende till cigaretter och att han har försökt sluta, han berättade att det var jätte jobbigt och att det förstör hans röst osv. Så det var lite synd, men han satt där och rökte iallafall och vi kunde inte fatta det, Zayn rökte med oss.. WHUT!? Lite konstigt sådär. Men sen så sa dom att dom hade en överraskning till oss imorgon och vi fattade INGENTING. Sen när vi blir utkickade därifrån tillslut och killarna skulle in och spela in så kommer en vakt till oss och berättar att vi ska hit imorgon igen för att vara med dom i studion imorgon :DD Så det var det vi gjorde idag, gaaaalet glada vi blev.

Sen idag så fick vi ju gå in till studion, det var sååå kul. Alla var verkligen sig själva och det vart helt underbart att bara få se dom där och inte bli behandlad som ett 'fan' eller behandla dom som typ sina största idoler, vilket dom självklart är men ändå :) Så fort vi kom in så Louis till vakterna ba: 'This is the girls I talked about' för att han hade snackat med dom om igår kväll när vi var med dom och att det var oss fyra han, liam och zayn hade fixat in. Helt sjukt :)



Niall idag inne i studion, så här är ett bild bevis att vi är inne i studion för annars skulle INGEN tro mig såklart!



Kommentera   
  16 KOMMENTARER | One Direction | 2012-05-15 @ 00:19:31   



Kär

Tumblr_m3yn4fdlms1qmowaco1_500_largeBeach-boy-color-girl-in-love-favim.com-306362_largeTumblr_m2nxpk8gbk1rngjnjo1_500_large
Dscf9101_largeTumblr_m3s3pa4sj61ruk2hqo1_500_large554460_370384966338208_186528081390565_1048861_194502661_n_large524038_119471554853485_116487825151858_98438_1205542451_n_largeTumblr_m31x0s5egs1rn1591o1_500_largeTumblr_lyhfrcjumr1qa4pgdo1_500_large536647_417071528313076_100000306962371_1303550_1331493564_n_large561047_2823688162984_1582398680_32044351_718531473_n_large



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Photography/Text | 2012-05-13 @ 14:27:01   



1 år sedan ♥



Exakt ett år sedan så togs denna bild, tiden går så jävla fort. Det kändes inte som 'mina idoler' utan när vi träffade dom för första gången så var det mer som om att det var några främlingar vi lärde känna. Vi stod runt tjugo minuter och bara pratade på och allting var så jävla bra. När dom som jobbade på studion sa till Harry och Liam (för dom var dom enda som var inne i studion då) att det var två fans utanför så vart dom chockade och när dom kom ut så visste dom inte hur dom skulle reagera. Dom började ställa dumma frågor som harry sa 'How do you know who we are!?!?!?' Vi fick ju lite panik och började då sedan berätta och dom vart skit glada! Vi frågade om dom hade träffade några svenska fans tidigare och Harry sa att vi var dom första, vilket var därför dom vart så chockade. Dom sa att resten av killarna inte kommer förns om typ 2-3 timmar och så satte vi oss ner och dom vart chockade att vi skulle sitta där i 2-3 timmar i regnet för att vänta på Niall, Louis och Zayn. Sen när dom kom med taxin och Niall kliver först ut ur bilen, så vänder han sig mot oss och kollar och fattar ingenting. Hans blick var alldeles tom och sen kollade han på Louis och Zayn som också kollade så sjukt roligt på oss. Sen kom dom fram och vi snackade lite och Louis frågade också hur kan ni veta vilka vi är!? Vi skrattade åt det och ja, jag kan inte förklara hur bäst och underbar den här dagen var, galet.
13/5-11♥



Kommentera   
  1 KOMMENTARER | One Direction | 2012-05-13 @ 14:00:04   



Fuck this

No more alone time är helt säkert iallafall, men men. Får iallafall se snyggingarna på nära håll, vilket jag vet att många directioners skulle drömma om att få göra så jag är sjukt glad för det iallafall. Bara så jobbigt att se dom utan att kunna prata eller typ ta en bild, om ni förstår. Igår så kom dom ut på balkongen vid studion och jag sa till Sara 'Men kör förfan, YOLO!!' så hjälpte jag henne upp på en bil precis nedanför dom och Harry kollade på mig och vi började AS garva, har aldrig sett honom garva så mycket. Poliserna och Paul skrek på Sara och Sara gick sen ner och då ser Harry att det är vi och så petar han på Louis och båda as garvar, harry höll om sin mage för att han tyckte det var så jävla kul, vilket det egentligen inte var men det var sjukt galet iallafall, så man fick ett litet moment igår som jag fan aldrig kommer att glömma.

Sedan åkte jag och Sara då hem till Tessi och var där till typ klockan elva, vi kom till studion sen vid tolv tiden då redan Niall och Liam hade åkt, vilket var lite segt. Men sen så kom resten ut och dom vinkade åt oss för vi stod ju närmast bilen och så gick jag till rutan och tryckte upp mitt ansikte typ mot fönstret och Zayn satt där med största finaste leéndet och vinkade glatt, made my day helt klart. Lite patetiskt att följa dom såhär var dom än är, men jag bryr mig inte, för det är så jävla underbart! Men ger typ upp nu, för kommer fan inte få träffa dom igen så som jag gjorde förut, åhhhh :(

Ska bara vara hemma typ nu idag, sen mot kvällen blir det väl 1D eller bara sova och kanske plugga lite, vi får se. Är så galet trött och vill bara dö just nu, tänker på plugg och vill bara sova men det går nog över snart. Ska upp och ta en macka, sen blir det datorn igen :)


Fin bild jag fick igår på killarna, sjukt snygga.


Tog en ego pic hemma hos Tessi, lol.



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-05-13 @ 13:45:48   



I still turn to you




Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Justin Bieber | 2012-05-13 @ 13:38:20   



It's gotta be you, only you.





Kommentera   
  0 KOMMENTARER | One Direction | 2012-05-12 @ 12:21:42   



Sjuka dagar

Vet inte vad jag ska berätta men sjuka dagar har det varit. 1D är ju i Sverige och alla är så förbannat galna och det är så jävla jobbigt! Det är över 1000 personer nu som är utanför studion typ och polisen och vakterna får spärra av hela området så att man inte ens typ kan se  dom? Det suger så jävla hårt. Aja.. Det är de enda jag gjort senaste dagarna typ, har ba letat efter onne och typ inget annat. Var igår hemma hos Tessi med jaqe, sara, lizette och elsa och hade det lite kul men sen såklart åkte vi till onne och kaosade. Dock så träffade jag på tre fans och vi pratade lite så det började med att jag berättade en grej vi vart med om med killarna och slutade med att jag stod där i en och en halv timme typ och bara pratade på, vilket var sjukt skönt att få ut allting som man typ hållt inne senaste typ halv året.

Vet inte vad jag mer ska skriva. Vet inte vad som händer idag, och har ingen aning om vad jag ska göra, antingen vara hemma bara eller utgång, vi får se. Är så sjukt trött men ska tänka lite om jag ska gå och träna eller om jag inte ska det, vi får se :)


Jag i förrigår!


Fick ett gulligt eye contact moment med harry i några sekunder, så söt :)

pic.twitter.com/AvkeXJwd
Paul försöker lugna ner alla galna fans, helt sjukt.

pic.twitter.com/tJlFbJl2
Den är bilden är ju typ över hela internet just nu och jag tog den :DD



Kommentera   
  1 KOMMENTARER | My World | 2012-05-12 @ 12:05:35   



Black n' White

Tumblr_m3r0c30qlf1rnbghlo1_500_largeTumblr_m3qgb4wunk1r9kyf5o1_500_largeTumblr_lzuzy8er301qez43mo1_500_large224265256414241063_ncbygjk3_f_largeArtsy-beautiful-black-and-white-clothes-cute-favim.com-420961_largeTumblr_m3r0bomagr1rnbghlo1_500_largeA77b441ee5c6adc6061d62fd24590ea0_largeTumblr_m2oek8k3y21r1ptedo1_500_large
Tumblr_lzsz5ax4qe1qjmz65o1_500_large406909_162252870542158_140699659364146_189727_1399643829_n_largeTumblr_lzz5beogul1qd4q01o1_500_large577505_426961733984390_100000117000128_1815212_930768793_n_largeTumblr_m3q414in2p1qd4q01o1_500_large



Kommentera   
  2 KOMMENTARER | Photography/Text | 2012-05-09 @ 11:35:21   



Somebody That I Used To Know


Bättre än originalet! LOVE IT :)



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Musik / Videoklipp | 2012-05-09 @ 11:25:35   




“Never let a problem to be solved become more important than the person to be loved.”



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Photography/Text | 2012-05-09 @ 00:08:55   



Ny design

Vad tycks? Är inte helt helt klar än, men tycker om den faktiskt hihi :) Speciellt symbolerna
här vid menyn, så fina! Vet inte om jag ska behålla headern, ska nog göra en ny senare men
är för trött för att fortsätta just nu så ska gå och lägga mig, vart en lång dag trots att jag inte
har gjort ett piss, haha. Bara Gossip Girl för mig idag, och datorn såklart, lol. Godnatt så länge
och så skriver jag imorgon, kraaaam!!!


559496_10150814904098897_731248896_9724919_2044741799_n_large



Kommentera   
  1 KOMMENTARER | Goodnight | 2012-05-09 @ 00:01:45   



Hard


Of course I get jealous when you hug another girl. Because for a few seconds,
she has my whole world in her arms!



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Photography/Text | 2012-05-08 @ 21:38:46   



Skola + Träning

Har varit i skolan idag, lite små segt sådär. Efter skolan tränade jag i typ lite mer än en timma,
vilket var väldigt skönt! Tränade själv och det var ganska najs, inga man kände där + inte alls
så himla mycket folk! I have a song in my mind all day, ni vet den där 'Somebody that I used to know',
haha lite efter, men aaah, sjunger typ hela tiden på den och kan inte sluta lyssna, så bra :DD

Efter träningen gick jag hem och har typ kollat 5 Gossip girl avsnitt, forever alone är jag. Har
ingen lust att gå ut eller vara med någon just nu egentligen, vill bara låsa in mig och typ inte 
gå ut på 19407148 år, mår inte mitt bästa just nu kan man säga :/


Första gången jag var med om en bro öppning var idag påväg till skolan, haha.





Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-05-08 @ 21:38:02   



Lazy monday

Efter skolan var jag Sara och Tessi hemma hos mig och kollade på The O.C sen så gick jag
och Tessi för att gå träna, vilket var nice. Träffade Pontus en snabbis och har varit forever
alone since then. Har kollat många Gossip Girl avsnitt, varit inne på datorn, kollat bilder, spelat
spel osv. för att försöka vara mindre ensam och ja, det funkar ju verkligen inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aja, får väl hitta på något eller bara fortsätta kolla på Gossip girl, love it!

Imorgon blir det väl träna igen, plugga också antar jag. Ha saker att ta igen i typ matten, svenskan
å lite så, men aja, not tonight!! :P


klippte naglarna och gjorde dom lite coola. hahahahaha så jävla fula, nu vet ni.

385721_348220428565357_100001322086212_887459_1431666607_n_large



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-05-07 @ 20:48:24   



Förlåt - LÄS

Haha ska försöka sluta säga förlåt hela tiden och säga att jag ska förbättra mig för det händer
ju typ inte. Men har haft dåligt med internet nu senaste dagarna och har inte haft någon data för
att Tessi har haft min laddare så, I'm sorry. Någon frågade hur jag och Pontus firade våran
halvårs dag och det var super mysigt verkligen! Vi åt sushi och var lite på zinken med våra vänner
och senare mot kvällen så kollade vi film och åt 'vårat godis' om ni kommer ihåg remmarna
vi alltid åt som jag skrev om för väldigt länge sen? Haha aja, det var super mysigt iallafall :)

Senaste dagarna har jag bara varit with my friends och haft det skit kul, lite knas och sånt har
uppstått men ja, det löser sig som alltid får jag hoppas. Är i skolan just nu och har lunch om typ
en timma och är så jävla glad för att fucking Justin Bieber kommer hit i Augusti på NRJ summer
live party, ska bli helt jävla sjuuuuuukt! 

Kollade på film igår med Pontus och vi såg The Vow (älska mig igen) med Rachel McAdams och
Channing Tatum, så himla fin :') Senare mot kvällen sov jag hos Tessi med Sara då vi kollade på 
den igen, dock deras första gång men åhhh den var så bra!!


Gott!


Min bejb. Vi klarar igenom allt och oavsett vem som vill förstöra mellan oss och inte tål
att se dig lycklig, dom kan dra åt helvete.




Åhh Channing Tatum!!!



Kommentera   
  4 KOMMENTARER | My World | 2012-05-07 @ 10:05:44   



6 månader ♥


Mitt hjärta♥



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | Photography/Text | 2012-05-02 @ 10:20:11   



School

Är i skolan just nu och imorse vaknade jag upp hos min älskling. Sov hos honom igår och vi hade det
myyyyysigt. På Valborg hade jag det aaas kul, vi gick runt till lite olika places och jag kom hem rätt
så sent, men det var det värt! Var som sagt på middag hos Alice innan vi drog ut och träffade alla,
vi åt as god hemma gjord lasagne, så gott!! 

Igår så åt jag hos Pontus och kvällen slutade med en kass skräck film och vi stängde av den och
myste lite. Vid tolv slaget så blev det våran 6 månaders dag, vilket är idag :D Är så himla lycklig
att jag typ spricker :')


Middagen hos Alice! 


Jag och Zäta på valborg!:)



Valborg bild, kolla stjärnorna vid mina ögon, hihi.



Kommentera   
  0 KOMMENTARER | My World | 2012-05-02 @ 10:18:40