Here comes goodbye?

Det känns som om att för varje dag som går så dras ni ifrån mig. Om några år, eller vem vet kanske nästa år så kanske ni är helt kapisch. Ni kanske är över. Jag vet att ni aldrig kommer att lämna bandet men Kevin skaffar barn, Joe går solo och gifter sig med Ashley, Nick sysslar med musiken, hittar snygg tjej och gifter sig säkert med henne han med. Som ni säger, ni gör allt för att fansen ska vara lyckliga. Det är inte många år kvar och jag vill verkligen en sista gång bara få se er och kanske även träffa er.

Jag kommer aldrig sluta gilla eran musik, sluta lyssna vet jag att jag en dag kommer att göra men det förändrar inte hur jag gillar er. Jag älskar er verkligen som mina underbara idoler men the time is soon here. Det blir inget London antar jag för Agnes och Sara är inte speciellt taggade och jag är jävligt taggad men som sagt vi ska till egypten och det går före. Vi hoppas bara på att ni kommer till Sverige nästa år annars tar jag första flyget till där ni är en vacker dag och bara hoppas att få träffa er. För jag vet att jag en dag kommer att göra det. Jonas brothers kommer aldrig att vara över som jag tidigare sa men då får ni faktiskt bevisa det! Nu är ni så upptagna med turnén och inte har tid för ett nytt album. I wan't some new songs, inte från disney channel utan ifrån ER!

När ni skrev a little bit longer albumet och kämpade som galningar på turné bussen för att kunna skriva texter till alla låtar, det är de jag vill höra! Inte Jonas LA låtar, dom är helt jävla otroligt bra men jag vill höra era låtar som ni skrivit helt själva utan någon hjälp alls. Säger inte att jag inte lyssnar på er längre men för varje dag som går så försvinner ni bit för bit. Jag har märkt även att Agnes inte gillar dom lika mycket längre, det är som sagt dom gamla låtarna som är Jonas Brothers, dom killarna vi föll för. Förut grät jag bokstavligen så fort jag såg musikvideon här nedanför.


Det som spolas upp i huvudet när jag hör WYLMITE är konserten i Paris. Lamporna släcktes och det vart kolsvart. Det enda som syntes var alla kamera blixtrar och lysrör.. Sen sätts den jätte stora skärmen uppe i taket på.. Först helt vitt och sen sätts helt plötsligt WYLMITE musikvideon på och när introt går igång... Jag har aldrig och jag vet det själv, ALDRIG i hela mitt liv gråtit och varit så lycklig. Jag var så förjävlans glad och grät och skrek som en galning. Först var allt helt svart, man såg inte ens scenen. Senare tänds lamporna och ni står på scen och sjunger live. Åhh får panik av att tänka på det!! Sen när Joe stod på pianot i Paris som han även gör i musikvideon.. Det var verkligen som att se the old boys igen. Ni lät fansen sjunga med 2:37 fy fan vad fint de var och jag.. har helt enkelt inga ord kvar längre, Ni var och är .. bäst! Jag ryser så fort jag kollar på klippet.. När man ser alla lappar i luften som dom 2 franska tjejerna bad alla att hålla upp under when you look me in the eyes (2:54 är ett bra exempel).. När man ser alla lappar vid ett tillfälle i publiken så kommer jag ihåg hur mycket jag skrek och viftade som fan med lappen. When you look me in the eyes stod inte med på låtlistan på internet under den turnén och ja, när den väl kom igång. CHOCKAD vart vi, inte bara jag utan alla.

Nu är ni helt enkelt.. för mogna känns det som. Säger inte att det är något fel på det för jag älskar verkligen erat nuvarande jag. Men det skulle inte skada att få uppleva den känslan man alltid hade i magen av att se videoklipp på er när ni är helt jävla galna. Bounce var en höjdare men det var inte NI. Jag vill uppleva som en tredje Nick J Show igen, kanske även galna videoklipp ni gör som reklam för era album veckor/dagar innan albumet kommer ut. Det må möjligtvis aldrig hända för ni är ju så pass vuxna nu. Det var länge sen ni ens uppdaterade eran youtube och twitter är ni på dagligen men kan ni inte bara bring some old jonasfever back one day? Ni sa till Kenza att ni skulle komma till Sverige har ni gjort det.. NEJ. Ni kom hit en gång 2008 när Avril Lavigne hade en konsert för ni var förband men det var som en plikt för er för ni var ju som sagt på turné med henne..

Jag vill att ni VILL att NI ska komma hit. England, Tyskland, Frankrike .. Sverige då? Bara för att dom länderna må ha jävligt många invånare och lite mer fan videoklipp och sånt så ska sverige bli utstött? Jag vet mycket väl om att det finns plats i Globen eller Hovet för er. Datum spelar ingen roll. Kom bara HIT FÖR FAN! Nu orkar jag inte skriva mer för blir alldeles rörd här bakom dataskärmen. Men så ni vet så älskar jag er verkligen, ni har förändrat mitt liv totallt. Som sagt, skriv nya låtar , kanske sista skivan vem vet men skriv från era hjärtan som ni gjorde från första början när ni trodde att albumet skulle gå skit. Albumet gick skit, justin bieber sålde mer album på en vecka än vad ni sålde erat första album på ett år och jag vet, det suger. Men än idag kan alla trogna jonas fans alla era "its about time" låtar, the old jonas songs och de är dom killarna jag saknar. The funny bros. Hoppas vi syns någon dag.
No matter what i will always Love you.

KOMMENTARER

- Jaqueline

Åh va fint skrivet! <3

2010-10-24 @ 16:29:32
URL: http://nobigdealbitch.blogg.se/
- Anonym

sååååååååååååå jävla fint skrivet OMG jag dör! <333

2010-10-26 @ 12:00:59

 Namn:
Kom ihåg mig?

 E-postadress: (publiceras ej):


 URL/Bloggadress:


Kommentar: